Kirjoitussivulla on uusi ulkoasu, pieniä parannuksia entiseen. Jossain välissä minun pitäisi testata sivun tarjoamia eri toimintoja, tiedä vaikka löytäisin jotain hauskaakin. Laitanpa harkintaan (joku tosin saattaisi laittaa kalenteriinsa "Kokeile blogisivun eri toimintoja...".Minä en käytä kalenteria kovinkaan paljon vaikka huushollissani taitaa olla noin neljä erillaista.

Mikähän on kalenterin merkitys nykyään? Ennen kalenterista/almanakasta tarkistettiin auringon nousut ja laskut, kuun liikkeet, nimipäivät, liputuspäivät, markkinat jne. Nykyään kalentereihin kirjoitetaan itselle tärkeitä tapahtumia, sovittuja tapaamisia ym. aikataulutettuja asioita. Pahimmillaan saman päivän kohdalla on eriväreillä merkittyjä tehtäviä tiiviinä ryppäänä.

Tiesittekö muuten että elokuun 29. päivä on Kaulanleikkauspäivä? Heikki Ojan tekemän kirjan mukaan entisaikoina tämä päivä tunnettiin Johannes Kastajan kaulanleikkauspäivänä, jolloin ei kannattanut kylvää rukiita, koska se ei kuitenkaan kasvaisi. Myöskään niityn perkaaminen tänä päivänä ei ollut suositeltavaa. Ja kuka nainen liittyy kaulanleikkauspäivään, no Salome tietenkin.

Tänään on myös jonkinasteinen muistopäivä nimittäin Michael Jackson syntyi tänään vuonna 1958. Michael oli yläasteella ollessani kova juttu, pahimmillaan yksi koulun discoilta taisi mennä hänen biisiensä tahdissa.

Minun piti kirjoittaa ihan muusta mutta niin sitä vaan tehtiin lyhyehkö aikamatka tänäänkin. Tavataan huomenna. Moro!