Tänään on ollut ulkona myrskyn merkkejä. Lenkillä ollessani muutama puu oli kaatunut reitilleni ja taloyhtiössäni oli puolen tunnin sähkökatkos. Siinäpä ne itseäni koskeneet myrskyn seuraukset.

Sen sijaan olisi ollut mielenkiintoista kuulla ja nähdä millaisia myrskyjä työkavereitteni kotona on tänään ollut. Onko ollut mykkäkoulua, möksötystä, pahoinvointia ja väsymystä? Meillä oli nimittäin eilen työpaikan pakollinen pikkujoulu. Ruoka oli hyvää, juomaakin oli tarpeeksi ja seurakin ihan ok. Mutta, mutta...siinä vaiheessa kun örvellys alkaa, on parempi nostaa kytkintä ja poistua paikalta. Näin kävi eilenkin sillä muutamalla kollegallani meni hiukan överiksi ja aika pahasti. Liekö syynä ollut runsas juomatarjonta?

Tänään on ollut varmaan monella "pakollinen lepopäivä". Jossainhan juhliminen varmasti näkyy, väsymystä ja tykytystä päässä. Itselläni järki onneksi säilyi koska poistuin paikalta hyvissä ajoin muuten olisin joutunut katsomaan örvellystä koko illan ja pahimmasssa tapauksessa itsekin olisin sortunut siihen. Varmaan olisin myös hillunut valomerkkiin saakka ja tänään ihmetellyt velttoa oloani. Mutta en enää jaksa, jotenkin kunnon yöunet ja sunnuntain pakollinen juoksulenkki tuntuivat houkuttelevammalta.

Työyhteisössämme on sääntö että menneitä ei muistella varsinkin jos olet mokannut tai jättänyt aivosi narikkaan edes hetkeksi. No huomenna aamukahvilla ehkä on odotettavissa pieni kertaus mutta siihenpä pikkujoulut jäävätkin ja alamme suunnitella porukalla seuraavaa "hengennostatusta" mikä taitaa olla teatterireissu tai jääkiekko-ottelu pakollisine ruokailuineen. Nyt tuli taas nälkä.....