Tänään ei ole ollut minun päiväni, koska tekniset laitteet eivät ole ymmärtäneet minua.

Ruokakaupan asiakaskortinlukija jumiutui aamulla juuri oman korttini kanssa. Minua edeltävä asiakas sai ostoksensa onnistuneesti bonus-tililleen, minä en.

Autoni kojelaudassa syttyi liukkaudesta kertova varoitusvalo heti kun pysähdyin liikennevaloihin. Ajaessa valo sammui. Aamupäivän valoa katsottuani menin huoltoliikkeeseen. Kävimme remppa-Reiskan kanssa koeajolla, mutta valopa ei enää syttynytkään, vaikka pysähdyimme useissa liikennevaloissa. Vika on kuulemma jossain sulakkeessa ja itse lampussa. Vika voi olla kuskissakin, taisi remppa-Reiska ajatella.

Kännykkäni jumiutui, edes akun irrotus ei auta. Luultavasti näpräsin kännykkääni liian nopeasti. Kännykän ohjekirjanen on jossain, muistaisinpa vaan missä.

Pimeys tulee illalla yhä aikaisemmin. Ostin polkupyörääni led-valon. Harmi vain lampun kiinnityssysteemi meni heti rikki, se kun oli heppoista muovia. Nyt on sitten lamppu ilman kiinnitystä. Saa kelvata.

Ja kaiken kruununa on ongelma sähköpostissani, juuri kun olisin sitä toden teolla tarvinnut. Palveluntarjoaja päätti pitää nyt illalla äkillisen huoltokatkon, joten sähköposti ei toimi. Ilmoitus huoltokatkosta oli kuulemma laitettu aamulla jokaiselle sähköpostitse.

No huomenna on paremmin. Sanotaanhan vastoinkäymisten kasvattavan ja asiathan voisivat olla pahemminkin.