Minun oli tarkoitus keskittyä tänään työnhakuun ja laittaa pari hakemusta eteenpäin. Toisin kävi ja syy on säässä. Yön aikana maa oli peittynyt lumeen. Muutama pakkasaste ja aurinkoinen ilma muuttivat mieleni.

Mikä ihana nautinto olikaan aamulla reippailla avantouintiin ja sieltä lounaalle. Uimavesi oli nippanappa nollan yläpuolella, koska uimapaikalle asennettu pumppu pitää avannon sulana. Sula vesi oli houkutellut myös muutaman sorsan uimakaveriksi. Muutkin uimarit ihastelivat raikasta talviaamua, pukuhuoneessa oli paikoin jopa tilanahtautta, vaikka aamun ensimmäiset uimarit olivat jo käyneet.

Kotimatkallani poikkesin yhden uimakaverin kanssa lounaalle, jossa odotti kolmen ruokalajin seisova pöytä runsaine salaatteineen ja jälkiruokineen. Ei siis ihme, että kotiin tultuani oli syytä ottaa pienet päiväunet.

Nyt on oloni virkeä, joten jaksan siivota. Matot vein jo ulos tuulettumaan. Siivousurakkani on jo loppusuoralla ja koti tuoksuu raikkaalta. Ei muuta kuin päiväkahvin keittoon, työhakemukset taidan jättää illaksi, jos en innostu lähtemään kesämökilleni saunomaan.