Ajatukseni tahtoo jo hieman harhailla koska minulla on enää kolme herätystä ja sitten koittaa viikon kesäloma. En ole koskaan aikaisemmin viettänyt lomaani juhannusviikolla,joten tuleepa sekin koettua. Valoa ainakin riittää ulkona, aurinko tekee ympäripyöreitä työpäiviään.

Olen suunnitellut vierailevani parin sukulaiseni luona, jotka ovat jo niin monena vuotena pyytäneet vieraakseen. Aina on ollut muka niin kiire tai muita suunnitelmia, etten ole ehtinyt. Yhteydenpitomme on jäänyt muutamaan puhelinsoittoon vuosittain. Olen nähnyt heidät viimeksi noin kymmenkunta vuotta sitten eräissä hautajaisissa. Mutta tänä kesänä päätin "repäistä" ja mennä heidän luokseen. Jos yhtään vanhat merkit pitävät paikkaansa, tylsää ei tule olemaan. Juhannukseksi tulen kesämökilleni viimeistelemään lomaviikkoni.

Huominen ja torstai ovat vielä tiukkoja työpäiviä, pari ulkomaan kollegaa tulee toimistollemme tarkistamaan alkuvuoden työsaavutuksiani. Perjantai meneekin sitten mailiboxia ja työläppäriä siivotessa. Sitten....lomaviikko.