Innostuin tänään laittamaan joulukoristeita kotiini, kun en oikein muuta voinut tehdä pakkasen vuoksi. Oli tarkoitus käydä hiihtämässä ja muutenkin ulkoilla mutta en oikein innostunut. Taisin saada aamulla tarpeeksi ulkoilmaa reippaillessani avantouintiin kävellen, vaikka pakkasta oli melkein -20 astetta. Paluumatkalla tuli vielä kaupanpäällisiksi hivenen kylmä, josta en ole oikein koko päivänä lämmennyt. Oloni ei ole flunssainen, onneksi.

Vaikka tänään on pyhä, niin en voinut vastustaa siivousta. Se kävi mukavasta sisätyöstä ja pienestä alkuverryttelystä illan jumppahetkeä varten. Siinä siivotessani laittoin samalla muutaman joulukoristeen ja muutenkin vaihdoin sisustusta jouluisemmaksi. Eipähän tarvitse kaikkea tehdä joulua edeltävänä viikonloppuna vaan senkin ajan voin hyödyntää muuhun toimintaan.

Pakkasen vuoksi olen huomenna kotitoimistolla, koska pitkä palaverini alkaa melko aikaisin, enkä jaksa nousta esilämmittämään autoani kukonlaulun aikaan. Toisekseen huomenna taitaa olla fysioterapia iltapäivällä.