Eilen illalla nukkumaan mennessäni minä näin sen, se loisti verhojen raosta kirkkaana ja ylväänä. On siis täydenkuun aika.

Töissä moni valitteli nukkuneensa huonosti ja syyksi löytyi täysikuu. Onkohan moinen tieto täyttä humpuukia? Itse kyllä nukuin hyvin ja nousin aamulla virkeänä puoli tuntia ennen herätyskellon soittoa. Ensin ajattelin jäädä kotitoimistooni koko päiväksi mutta menin kuitenkin kiltisti työpaikalle. Kannatti oikeastaan mennä, koska työporukallamme oli kerrankin aikaa viettää yhteinen lounastauko. Työpäiväni oli yllättävän rankka kun aikataulumuutoksen vuoksi muutama tärkeä homma piti tehdä jo tänään vaikka alustavan aikataulun mukaan hommat oli ripoteltu pitkin ensi viikkoa. Toivottavasti tekemäni työnlaatu vastaa odotuksia.

Viikko on mennyt nopeasti sillä huomenna on jo perjantai. Pitäisiköhän pestä ikkunat ja katella uudet talvirenkaat koska pian voi olla kummankin tehtävän kanssa hoppu, kumpikin pitää tehdä seuraavien viikkojen aikana. Samoin voisi tietenkin siirtää kellarista paksumpia ulkoiluvaatteita vaatehuoneeseni, kesähepenet olen jo laittanut odottamaan kevätaurinkoja.

Se on moro tältä erää....