Sain haasteen huomiseksi. Huomenna on perjantai ja on aika viettää ystävänpäivää. En ole sen kummemmin päivää viettänyt koskaan, se on jotenkin aina mennyt ohi.

Palattuani tänään työpaikaltani eräs taloyhtiömme asukki yllätti minut täysin kun hän ilmestyi asuntoni ovelle. Asukki menee kategoriaan "tervehditään kun kohdataan ja jutellaan jotain perusjuttuja". No tänään hän heitti minulle haasteen eli osallistuisinko liikunnallisen ystävänpäivän viettoon, ohjelmassa olisi kävelylenkki avantouintipaikkaani ja takaisin, koska avantouinti on yksi harrastuksistani ja minulla on siten avain pukukopeille. Kuulemma kolme muutakin taloyhtiömme asukkia haluaisi osallistua tempaukseen ihan uteliaisuudesta ja kokeilunhalusta.

Lupasin osallistua ja toimia "matkanjohtajana". Oppiipahan jokainen meistä tuntemaan toisensa hiukan nykyistä paremmin lenkkimme aikana. Toivottavasti huomenna töiden jälkeen olisi hyvä ilma kävellä ja avantouida.

Oikeastaan naapurirapun asukin idea on loistava, liikunnallinen ystävänpäivä. Normaalisti huominen 14. helmikuuta on hieman "hömppäpäivä", ainakin minun mielestäni.