Huomenna on taas paluu arkeen, tosin itselläni on tiedossa hieman erilainen maanantai, kun vietän vapaapäivää ihan luvan kanssa. Päivä mennenee asioilla juostessa ja lenkkeillessä.

Olympialaiset loppuivat, joten senkin puolesta arki saattaa tulla monelle hieman väsyttävänä. Enää ei voi häipyä kesken työpäivän omaan kisastudioon tai linnoittautua kotitoimistoonsa. Olin itse pari päivää kotitoimistollani mutta tyydyin radion selostuksiin työnteon lomassa. Televiolähetyksiä seurasin iltaisin. Varsinaisella toimistolla oli melkein jokainen päivä liian kiire uusien asiakkaiden kanssa, joten radiokin jäi avaamatta. Tosin toimistollamme ei saa kuunnella radiota muuten kuin kuulokkeiden kanssa.

Työpaikalla on ollut hieman kireä ilmapiiri sen jälkeen kun kaksi kollegaani ottivat mittaa toisistaan muutama päivä sitten. Eihän muuta tarvita kuin toinen sanoi päiväkahvilla toiselle "hieman liian jyrkästi ja väärällä tavalla". Sen seurauksena osa murjottaa, osa on jopa valinnut puolensakin. Omasta mielestäni moinen käytös on aika lapsellista. Onko syynä liian kiire, pätemisen tarve vai mikä lie? Näillä kahdella on ollut aikaisemminkin pieniä keskinäisiä kahakoitaan. Parempi vaan kun en keskity toisten riitelyyn mitenkään ja välttelen kuppikuntaisuutta. No huomenna vietän vapaapäivääni ilman työasioita.