On kylmä sekä ulkona että sisällä. Jostain syystä huoneistoni patterit eivät lämpene kunnolla ja lattiatkin tuntuvat viileiltä. Meniköhän viime kevään taloyhtiömme remontissa jokin hieman vinksalleen kun kaikissa muissakin asunnoissa on sama tilanne? Isännöitsijälle on turha valittaa, mitään ei tapahdu.

Lisäksi flunssa tuntuu vaanivan minua nurkan takana. Eilinen illallispaikka oli todella kylmä, ruokakin oli vain keskinkertaista jotenkin kiireellä valmistettua. Tunnelma oli ihan kiva mutta muitakin asiakkaita ravintolassa olisi saanut olla. Mielestäni taustalta kuuluva puheensorina on olleellinen osa illallisravintolan "sisustusta".

Olin eilen illalla kotona jo yhdeksän aikoihin, olin liikkeellä autollani vaikka ei kai se olisi haitannut jatkoille menoa. Osa meni vielä baarikierrokselle ja sen kyllä huomasi tänään toimistolla. Me autoilijat olimme läsnä, muut olivat kotona. No minäkin siirryin puolelta päivin kotitoimistolle koska minua paleli. Pakolliset torstai-iltapäivän palaverit pystyi hoitamaan kotoakin käsin.

Huomenna on perjantai ja uudet kujeet. Moro.