Ei mennyt putkeen, nimittäin aamutreenini. Tarkoituksenani oli juosta pitkäkestoinen lenkki matalalla sykkeellä. Puolen välin jälkeen yhteistyö jalkojeni kanssa loppui joten kotiin piti palata suorinta tietä. Ehkä se puolen välin ylämäki oli liikaa vaikka olen juossut sen niin monta kertaa ennenkin. Tälläkin hetkellä jalat tuntuvat vielä raskailta vaikka kävin kevyellä ja palauttavalla pyöräilylenkillä kaupungilla. No saapa nähdä miten sujuu iltajumppa ja venyttely.

Eilen illalla keskityin kulttuuriin; ensin oli Bachin H-mollimessu ja sen jälkeen vielä Teemu-elokuva. Kumpikin oli ihan ok, ei valittamista vaikka elokuva tuntui lopussa jo hieman puuduttavalta. Luultavasti istumisella oli vaikutuksensa mutta nälkä taisi olla se suurempi syy. Tullessani illan kulttuuririennoista ostin "kevyttä iltapalaa kotipaketissa" joten autoni tuoksuu tänään grillirasvalta ja valkosipulilta.

Huomenna sitten nautin lomastani täysin. Pari pakollista asiaa hoidettavana mutta illalla voisi piipahtaa parilla olusella. Siis ehkä, katsotaan huomenna tarkemmin koska on parempi olla suunnittelematta sen kummempia ettei tule isoja pettymyksiä. Nähdään huomenna, Moro.