Huomenna on kevätpäiväntasaus. Lisääntyvä valo alkaa hallita päivänkulkua, lenkkijät ja pyöräilijät ilmestyvät laajemmalla joukolla katukuvaan. Sen sijaan kumisaapaskeliä ei taida tänä vuonna tulla, koska tiet ja kulkuväylät ovat pääosiltaan jo sulat sekä lunta on muutenkin vähän. Poikkeuksena taitaa olla maamme pohjoisosa, jossa lunta vielä riittää. Mutta sielläkin kevät alkaa tehdä tuloaan lisääntyvän valon avulla.

Huomenna on kuulemma myös kansainvälinen kasvispäivä eli vegetaristisen ruokavalion teemapäivä. Minua ei teemapäivä haittaa, sillä toimistolla ollessani syön lounaaksi aina kasvisruokaa. Kotona ollessani syön liha- ja kala-aterioita, en ole vegetaristi ja minua ei haittaa, vaikka joku muu onkin. Itseäni kiinnostaa, millä vegetaristi korvaa lihasta ja kalasta saatavat ravintoaineet.

Odotan mielenkiinnolla huomista lounasruokailuani, sillä lounasravintolassamme on vietetty tällä viikolla intialaista ruokaviikkoa. Tänään oli todella hyvää kasviscurrya, jota monet tuntuivat kehuvan. Oma nälkäni on pysynyt loitolla näihin hetkiin saakka sillä söin iltapäivällä välipalaksi omenan (ja puolikkaan suklaapatukan). Kävin lenkillä ja saunassa ilman näläntunnetta. Mutta nyt hieman nälättää, joten lähden iltapalalle.