Tänään on ollut neljäs rentouttava lomapäiväni. Jotenkin tuntuu että ajatukseni ovat myös lomalla sillä en ole tehnyt oikeastaan mitään enkä matkustanut kotiani kauemmaksi. Mutta tuohan on juuri loman tarkoitus, rentoutua ja ladata akkuja tuleviin haasteisiin. Työleirille palaan ensi viikolla mutta pitäisikö viikonloppuna kurkistaa työkoneeni mailiboxiin ja tarkistaa ensi viikon ohjelma sekä mahdolliset kiireelliset tehtävät vai ávaisinko mailiboxini vasta maanantaina.

Kävin tänään pitkästä aikaa taidemuseossa, lomalla kuuluu käydä aina jossain museossa. Taidemuseo oli pettymys, osaa perusnäyttelyistä rakennettiin ja valmis perusnäyttely oli aika mitäänsanomaton. Laajalla markkinoinnilla hehkutetun vierailevan taiteilijan teokset eivät oikein jaksaneet innostaa koska teoksia oli aivan liian vähän. Kun vielä kovasti mainostettu ja kehuttu taidemuseon kahvilakin oli kiinni, museokokemukseni jäi turhaksi. No pääsylippu oli halpa.

Lähtisinköhän illalla lenkille, ilma tuntuu mukavalta ja pitäisi kokeilla ostamaani heijastinliiviä miltä se tuntuu juostessa. Aamuinen jokiuintini ei oikein tunnu missään.