Tulihan se viimein, kun oikein kunnolla pyysin. Ukkonen möykkää ulkona ja salamat valaisevat satunnaisesti muuten niin pimeää iltapäivää. Vettä sataa ja paljon. Mutta minä olen sisällä tietokoneeni äärellä. Älkää ottako minusta mallia, sillä tietokone ja sen reititin sekä muut sähköhärvelit kannattaa irroittaa seinästä ja olla niitä käyttämättä. Ukkosen kanssa ei kannata leikkiä.

Ukkonen saapui kulmille lounastauon aikana, olin onneksi ennättänyt tehdä kaikki pakolliset aamu-urheiluni ennen sitä. Sadepäiväni on mennyt vaatekaappejani siivotessa. Laitoin kaikki ylimääräiset vaatekappaleet säkkiin, jonka vien poutapäivänä vaatekeräykseen. Siivouksesta tuli jotenkin hyvä mieli.

Illat hämärtyvät mutta ulkona on lämmin ja ensi viikolla on radion mukaan vielä lämpimämpää kuin nyt on ollut. Eilen illalla juhlistin lämmintä iltaa oikein kynttilänvalolla ja kunnon grilliherkuilla. Tunnelma oli mitä mainioin, myös vieraiden mukaan. Päivän kysymykseni liittyy kynttilöihin eli mikä on 142 päivän kuluttua?  Sehän on jouluaatto, mutta viettäkäämme ensin kunnon kesä ja syksy.