Minulla on ollut kaksi terapiaa peräkkäisinä päivinä, joten oloni ei ole parhaimmillaan.

Eilen oli fysioterapia jossa keskityttiin alaselän syviin lihaksiin sekä nikamien venytyksiin. Lopussa sain hieman ylimääräisenä niska- ja hartiaseudun perushierontaa. Kieltämättä näyttöpäätetyö on tehnyt tehtävänsä sillä varsinkin oikeanpuolen hartialihas oli todella jumissa. Arvaahan sen mikä paikka on tänään ollut hieman arkana mutta onneksi olen saanut hartia-alueeni palautettua pienellä mutta niin tehokkaalla omatoimisella venytyksellä. Muuten terapia oli erittäin onnistunut joten ei muuta kuin uutta rasitusta peliin tulevan viikonlopun aikana. Täytyy todeta että terapeutin määrämällä omatoimisella iltajumpalla on ollut tehokas vaikutus koska alaselkäni ei enää kipeydy niin herkästi eikä mene jumiin.

Tänään oli hiukan harvinaisempi terapia eli silmälääkäri. Edellisestä kerrasta oli jo parisen vuotta. Lähinäköni oli huonontunut joten jouluksi pitänee ostaa uudet silmälasit. Mikä onkaan helpompaa kuin valita uudet silmälasit? Ensin pitää kierrellä eri optikkoliikeissä ja muka vertailla hintoja. Luultavasti menen suoraan samaan liikkeeseen missä olen viimeksi asioinut ja varsinkin kun sen liikkeen optikko on vähän puolituttu. Pitää ostaa kahdet lasit samoilla vahvuuksilla; toiset paksusankaiset kotilaseiksi ja toiset kevyemmät töihin ja muuhun "edustamiseen".

Kuten arvata saattaa näkökenttäni on nyt hiukan rajoittunut koska silmätipat vaikuttavat vielä vähän aikaa. Taidanpa sulkea silmäni samantien ja nauttia rauhallisesta torstai-illasta (olikos suklaata jossain kaapissa...?).